Esittely

Tervetuloa!

Ravintolalaiva Bruno II sijaitsee Turussa, aivan Förin vieressä Aurajoen rannassa. Bruno II on tunnettu herkullisesta ruoastaan, monipuolisista ravintolapalveluistaan sekä välittömästä tunnelmastaan. Tervetuloa idylliseen ympäristöön nauttimaan ruoasta ja juomasta (A-oikeudet)!


Arkisin lounasta tarjoillaan kello 10.30 - 15.00 välisenä aikana. Vaihtoehtona on arkilounas, salaattilounas ja päivän leike. Meiltä annokset myös mukaan. Ennakkotilauksesta valmistamme toiveidenne mukaan myös muitakin ruokia - kysy lisää henkilökunnalta! Katso aukioloajat ja yhteystiedot sivun alareunasta!

Tervetuloa!

Bruno II Historiaa

Bruno II on entiseltä nimeltään Gustavsvik. Se on rakennettu Tukholman Finnbådan telakalla vuonna 1945 Ruotsin valtion satamahinaajaksi. Gustavsvik on viimeisiä höyrykonehinaajia. Vuodesta 1947 alkaen Gustavsvik on hinannut Ruotsin armeijan maalitauluproomuja. Gustavsvikin muutostyöt ravintolalaivaksi on aloitettu Nyköpingissä vuonna 2006. Turkuun Gustavsvik saapui helmikuussa 2008 ja sai samalla uuden nimen Bruno II.